Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 11 Maja 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 Pytanie na dziś brzmi: Na szacunek trzeba sobie zasłużyć, czy z góry trzeba mieć szacunek do innych? Jakie jest Twoje zdanie na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 11 Maja 2022 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 Ja z góry darzę szacunkiem każdego, bo tego samego oczekuję od innych w stosunku do mnie. Dopiero postawa i zachowanie drugiej osoby pokazuje, czy warto nadal szanować kogoś takiego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmX Napisano 11 Maja 2022 Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 Uważam ze szacunek trzeba mieć do każdego jeżeli chcemy zeby ktoś miał szacunek do nas. Ja mam szacunek do każdego bo sam go oczekuje, nawet jeżeli nie lubię tej osoby to i tak mam do niej szacunek. Z drugiej strony jak straciłem do kogoś szacunek bo mi bardzo podpadł to odrazu po wyjaśnieniu kłótni/konfliktu musi ta osoba zapracować sobie na szacunek u mnie. I to by było tyle z mojej strony jestem ciekawy co inni napiszą☺️ Milego Wieczoru ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kartas Napisano 12 Maja 2022 Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 Uważam, że każdą nam osobę powinniśmy w jakimś stopniu darzyć szacunkiem, ponieważ później ten szacunek okazany może się do nas zwrócić od tej samej osoby, której ten szacunek daliśmy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi