Skocz do zawartości

Nowy szablon forum

Na forum pojawił się nowy szablon wykonany przez ARISovsky & CodeBite

Zajrzyj do tematu, by dowiedzieć się więcej.

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

[ZAMKNIĘTY]Ciekawostki Toldi

Endzik

Rekomendowane odpowiedzi

1. Już tuż tuż 24 lvl.

2. Już prawie od 10 lat koduje w Pawnie. Przez krótki okres czasu uczyłem się języka C++ i HTML ale z braku perspektyw, projektów porzuciłem.

3.Nie zbyt wysoki i dosyć szczupły.

4. Interere się informatyką, lubię komputry.

5. Bardzo chciał bym nauczyć się angielskiego w stopniu komunikatywnym i może jakiś wyjazd za granicę a wiadomo język to spore ułatwienie i większe zarobki.

6. Obowiązkowo piwko po 2 zmianie. Rzadko kiedy coś mocniejszego (urodziny, jakaś mała domowa rodzinna imprezka).

7. Rasowy introwertyk. Przez co w pdst i gimnazjum nie miałem praktycznie znajomych. Zawodówka to najlepszy czas szkolny.

8. Wole bardziej słuchać muzyki z przesłaniem niż łup łup. Lubię oglądać dokumenty o fizyce kwantowej, kosmosie. Od dziecka ekscytował mnie kosmos i starożytny Egipt. Przez co uwielbiam grać w gry osadzone na terenach pustynnych (AC Origins mój świat).

9. Byłem jednym z najszybszych w szkolę. Koledzy zawsze śmiali się że jak biegnę to wygląda jak bym się na tą ziemią unosił :P

10. Zawsze grałem w obronie chociaż od zawsze wolałem w ataku i wychodziło mi to naprawdę dobrze (niestety w klasie było paru lepszych i nie oddawali nikomu miejsca).

11. Pierwszy raz w historii szkoły klasa pierwsza gimnazjum (moja 1A) doszła i niemal wygrała finał szkolnych rozgrywek. Brakło szczęścia żeby wygrać z trzecią klasą, która wszystko wygrywała.

Nominuję: @ Laurencja

• Super! 1
  • Dzięki 1

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...