Endzik Napisano 21 Maja 2022 Udostępnij Napisano 21 Maja 2022 1. Już tuż tuż 24 lvl. 2. Już prawie od 10 lat koduje w Pawnie. Przez krótki okres czasu uczyłem się języka C++ i HTML ale z braku perspektyw, projektów porzuciłem. 3.Nie zbyt wysoki i dosyć szczupły. 4. Interere się informatyką, lubię komputry. 5. Bardzo chciał bym nauczyć się angielskiego w stopniu komunikatywnym i może jakiś wyjazd za granicę a wiadomo język to spore ułatwienie i większe zarobki. 6. Obowiązkowo piwko po 2 zmianie. Rzadko kiedy coś mocniejszego (urodziny, jakaś mała domowa rodzinna imprezka). 7. Rasowy introwertyk. Przez co w pdst i gimnazjum nie miałem praktycznie znajomych. Zawodówka to najlepszy czas szkolny. 8. Wole bardziej słuchać muzyki z przesłaniem niż łup łup. Lubię oglądać dokumenty o fizyce kwantowej, kosmosie. Od dziecka ekscytował mnie kosmos i starożytny Egipt. Przez co uwielbiam grać w gry osadzone na terenach pustynnych (AC Origins mój świat). 9. Byłem jednym z najszybszych w szkolę. Koledzy zawsze śmiali się że jak biegnę to wygląda jak bym się na tą ziemią unosił :P 10. Zawsze grałem w obronie chociaż od zawsze wolałem w ataku i wychodziło mi to naprawdę dobrze (niestety w klasie było paru lepszych i nie oddawali nikomu miejsca). 11. Pierwszy raz w historii szkoły klasa pierwsza gimnazjum (moja 1A) doszła i niemal wygrała finał szkolnych rozgrywek. Brakło szczęścia żeby wygrać z trzecią klasą, która wszystko wygrywała. Nominuję: @ Laurencja 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endzik Napisano 14 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi