Koksu mikser Napisano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 wymagania: *Minimum 16 lat. *Aktywność na serwerze. *Znajomość SourceMod. *Przegrane minimum 5h. *Codzienna aktywność na forum. *Umiejętność rozpisywania dema. *Zdanie testu na Admina. Wzór: Nick: Koksu mikser Imię:Maks Wiek:13 Doświadczenie w adminowaniu:średnie Czy umiem rozpisać demko:tak Znajomość SourceMod:4/10 Link do GameTrackera: Składka 6.15 zł: Steam ID:STEAM_1:0:207880507 Czy akceptuje regulamin serwera:akceptuje Coś o sobie: jestem maks gram w cs od 4 lat gram na serverze dość długo bo 3 miesięcy Mikrofon: tak kontakt : Koksu mikser#5184 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 16 Kwietnia 2021 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Wszystko byłoby fajnie gdybyś nie nakłaniał mnie do rozpatrzenia podania. Jeżeli mówię, że zajmę się tym, to się tym zajmę.. Chcę być sumienny w tym co robie, więc ODRZUCAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi