Opiekun Serwera Laureanka Napisano 7 Czerwca 2022 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2022 Nick: Laurencja Imię: Laura Wiek: 22 Doświadczenie w adminowaniu: Pełniłam już tę funkcję na tym serwerze przez kilka miesięcy i to tutaj zdobywałam doświadczenie jako admin cs go. Szybko opanowałam komendy i nie sprawia mi to trudności. Czy umiem rozpisać demko: Umiem. Zdarzało mi się rozpisywać jako admin cs 1.6. Status Prime: Jest. Znajomość SourceMod: 4/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Laurencja/91.224.117.90:27105/ Steam ID: STEAM_0:0:575741533 Czy akceptuje regulamin serwera: Akceptuję. Coś o sobie: Zawsze przykładam się do wykonywanej przeze mnie pracy, nie lubię toksycznego zachowania i nie daję się prowokować - to z tych istotniejszych faktów. Mikrofon: Nie. Kontakt: Discord, forum, steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 7 Czerwca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2022 Nie czekam na wypowiedź innych, bo znam i wiem jak to wyglądało kiedyś. Podanie przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 7 Czerwca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi