Endzik Napisano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2022 1. Urodziłam się za granicą, bo mam ojca Portugalczyka, którego odwiedzam kilka razy w roku. 2. Mój wzrost nie przekracza 170cm. 3. Ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi, a jak już dochodzi do złości to nigdy tego nie pokazuję. 4. Mam córkę, która na ten moment ma 1,5 roku. 5. Pomimo niskiego wzrostu lubię grać w siatkówkę. To mój ulubiony sport, także kiedyś często brałam udział w jakichś zawodach międzyszkolnych. 6. Bardzo często lubię być w centrum uwagi i równie często w wielu sytuacjach jestem wycofana. 7. Raz w życiu, na kilkudniowej szkolnej wycieczce, zapaliłam marihuanę, po której prawie wypadłam przez kilkudziesięciometrową zaporę wodną w Solinie. 8. Na skutek przeżytej traumy sprzed kilku lat, mam trochę zaburzeń lękowych, które utrudniają mi nawiązywanie kontaktów z ludźmi, a z takich bardziej uciążliwych szczegółów to prawdziwą torturą jest dla mnie rozmowa przez urządzenia telekomunikacyjne - nawet zwykła rozmowa telefoniczna powoduje u mnie ataki paniki. 9. Rzeczą, którą najczęściej mam w buzi najprawdopodobniej jest... guma do żucia. Jest ona dla mnie tym, czym dla palacza jest papieros lub dla alkoholika piwo. 10. Bardzo lubię czytać książki i artykuły, choć moje zainteresowania zmieniały się z biegiem lat. Kiedyś najbardziej lubiłam czytać fantasy, a w tym momencie książki naukowe. Nominuję @ Nindzoski. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi