Skocz do zawartości

Nowy szablon forum

Na forum pojawił się nowy szablon wykonany przez ARISovsky & CodeBite

Zajrzyj do tematu, by dowiedzieć się więcej.

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Ciekawostki Laurencja

Endzik

Rekomendowane odpowiedzi

1. Urodziłam się za granicą, bo mam ojca Portugalczyka, którego odwiedzam kilka razy w roku.

2. Mój wzrost nie przekracza 170cm.

3. Ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi, a jak już dochodzi do złości to nigdy tego nie pokazuję.

4. Mam córkę, która na ten moment ma 1,5 roku.

5. Pomimo niskiego wzrostu lubię grać w siatkówkę. To mój ulubiony sport, także kiedyś często brałam udział w jakichś zawodach międzyszkolnych.

6. Bardzo często lubię być w centrum uwagi i równie często w wielu sytuacjach jestem wycofana.

7. Raz w życiu, na kilkudniowej szkolnej wycieczce, zapaliłam marihuanę, po której prawie wypadłam przez kilkudziesięciometrową zaporę wodną w Solinie.

8. Na skutek przeżytej traumy sprzed kilku lat, mam trochę zaburzeń lękowych, które utrudniają mi nawiązywanie kontaktów z ludźmi, a z takich bardziej uciążliwych szczegółów to prawdziwą torturą jest dla mnie rozmowa przez urządzenia telekomunikacyjne - nawet zwykła rozmowa telefoniczna powoduje u mnie ataki paniki.

9. Rzeczą, którą najczęściej mam w buzi najprawdopodobniej jest... guma do żucia. Jest ona dla mnie tym, czym dla palacza jest papieros lub dla alkoholika piwo.

10. Bardzo lubię czytać książki i artykuły, choć moje zainteresowania zmieniały się z biegiem lat. Kiedyś najbardziej lubiłam czytać fantasy, a w tym momencie książki naukowe. 

Nominuję @ Nindzoski.

• Super! 1
  • Wrr 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...