nexx Napisano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 (edytowane) Twój nick: nexx Nick admina banującego: jarek pasza Data/Mapa: 28.06.2022 10:40 SteamID: 76561198348030497 Serwer (mod): only mirage 1 Opis sytuacji: jakiś gościu gada coś o "celach mapy", gdzie mu odpisuje żeby nie pie***lil o celach mapy bo ich nie przestrzega. Potem on coś odpisał mi a ja go nazwałem "świeżakiem" 15 stopień i jednak odznaka to widać że świeżak z nowym kontem i poleciał ban za obrażanie graczy. Edytowane 28 Czerwca 2022 przez nexx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Pasza Napisano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Bana dostales za slowa wczesniej wypowiedziane wielokrotnie. Cos w stylu C**le J***ne , ktore byly kierowane w strone druzyny przeciwnej. Nie chodzilo mi o zadnego 'swiezaka' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Czerwca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Zweryfikuje obie wersje na demku i zobaczymy co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Czerwca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Demko zweryfikowałem, nie zwróciłem uwagi na wulgaryzmy, bo bardziej zaciekawił mnie fakt posiadania wspomagacza w postaci WH. Ban oczywiście zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Czerwca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi