szmX Napisano 1 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 Nick: bigszmx/yngszymx Imię: Szymon wiek: 15 Doświadczenie w adminowaniu: Bardzo duże. Ponad rok na jednym serwerze CsGo, wszystkie komendy znam na pamięć Czy umiem rozpisać demko: Potrafie Status Prime: Posiadany Znajomość SourceMod: 9/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/szmx420/91.224.117.90:27105/ Steam ID: STEAM_0:0:603710993 Czy akceptuje regulamin serwera: Akceptuje Coś o sobie: Witam, przez moja głupotę muszę pisać pisać podanie jeszcze raz. Może zacznę od tego ze interesuje się bardzo muzyka, robie beaty, mix/mastering. Na codzień jestem zwykłym chłopakiem który wychodzi ze znajomymi, a wieczorami lubię pograć sobie w cska. Mieszkam w małej wsi gdzie mie ma zbyt dobrego internetu, dlatego mam czasami dużo pingu, lecz mi to nie przeszkadza w graniu bo jestem do tego przyzwyczajony. Mieszkam z tatą, ponieważ moja mama nie żyje dlatego nie lubię jak ktoś mi obraza mamusie, wtedy mogę się bardzo zdenerwować, a tak to jestem spokojny, miły, pomocny oraz lubię się pośmiać i pożartować. Zawsze pomogę komuś jeżeli potrzebuje pomocy, i nie chodzi tu o grę. I z mojej strony to chyba tyle, chciałbym podziękować Tomaszowi za następna szanse, tym razem jej nie zmarnuje❤️ Mikrofon: Posiadam Kontakt: Discord, Steam, Mess. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 2 Lipca 2022 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 2 Lipca 2022 (edytowane) Na plus doświadczenie - byłeś już tu adminem jakiś czas i na pewno wiesz o co w tym chodzi. Znajomość source mod 9/10 - zawsze trochę ciężko jest mi w to uwierzyć, że człowiek w tym wieku może mieć już pojęcie o pisaniu własnych pluginów. Może trochę tę znajomość sm zawyżyłeś. Co do zachowania na serwerze - każdemu kto cię zna na pewno rzuciło się w oczy twoje puszczanie bindów na czacie, które z czasem chyba każdego doprowadzało do białej gorączki. No i ostatnie: Last Seen: Jun 23, 2022 9:00 PM Od ponad tygodnia nie było cię na serwerze (przynajmniej na tym nicku, nie wiem czy w tym czasie grałeś na jakichś innych). Ja na ten moment jestem na nie. Jeśli pokażesz, że jesteś aktywny na serwerze, zachowujesz się jako tako jak na swój wiek to nie widzę problemu, żeby przy następnym podaniu być na tak. Edytowane 2 Lipca 2022 przez Laurencja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmX Napisano 2 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2022 Jestem na wakacjach i będę za Tydzień, Tomasza poinformowałem o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 15 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 15 Lipca 2022 Skoro tak bardzo Ci się spieszy, to rozpatrzę te podanie. Aktualna liczba adminów jest o tyle komfortowa, że mogę zwracać większą uwagę na wymagania... aktywność po powrocie przez pierwsze trzy dni była taka sobie jak na osobę aspirująca na admina, teraz się poprawiła i miałem dać Ci jeszcze kilka dni, ale skoro mam rozpatrzyć tu i teraz, to odrzucam podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 15 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 15 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi