Suchowierskyi Napisano 2 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2022 Nick: Maja Stasko Imię: Kacper wiek: 17 Doświadczenie w adminowaniu: no bylem administratorem przez ponad rok 0 bledow itp bylem tez w ubteam znam komendy :D wiem jak kogos także odbanowac jak bym mial taka opcje na forum :D Czy umiem rozpisać demko: Tak Status Prime: jest Znajomość SourceMod: Da sie ogarnac Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/suchy221/ Steam ID: STEAM_1:1:507779356 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: No to mam na imie Kacper mam 17 lat trenuje box 5/6 lat ide wlasnie do 4 klasy liceum XD wiele razy wbilem ge w csku i ogarniam jak ktos cheatuje wiec no warto warto na mnie spojrzeć :D ps wiem ze troche krótko tu jestem ale myślę ze warto sie zastanowic jestem godny zaufania pozdrawiam Mikrofon: Dobrej jakosci Kontakt: Suchowiersky#2576 Ale bardziej aktywny jestem na fb ale to podam na pv na forum czy cos :D ewentualnie steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Pasza Napisano 2 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2022 Nie wiem kim jestes. Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 2 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 2 Lipca 2022 Zły dział. cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 2 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 2 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi