DreameyX Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Nick: DreameyX Imię: Maćko Wiek: 23 Doświadczenie w adminowaniu: Swego czasu byłem adminem przez okres około 2-3 miesięcy na serwerze Only Mirage w sieci serwerów "Uwujka", było to około 2 lat temu, główne doświadczenie wywodzi się znacznie bardziej z czasów 1.6 i source niż GO. Czy umiem rozpisać demko: Zdarzało się takowe rozpisywać będąc adminem na GO, chociaż zdecydowanie częściej na 1.6 Status Prime: No oczywiście że jest Znajomość SourceMod: 4/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/DreameyX/91.224.117.90:27105/ Steam ID: STEAM_0:1:230453966 Czy akceptuje regulamin serwera: Naturalna sprawa, regulamin akceptowany jest. Coś o sobie: Siemka! Pozdrawiam z miejsca czytelników moich wypocin. Jestem Maciek i mam za sobą już 23 lata życia. Poza grywaniem w CS, Ligę czy DBD zajmuje się gastronomią, arachnologią czy chociażby urbexem :D Stwierdzasz, że jesteś w stanie mnie sprowokować lub wyprowadzić z równowagi? Jeszcze się taki nie urodził co by psychologa zdenerwował. Try me :) Mikrofon: Pojemnościówka jest posiadana, TAK Kontakt: Discord, Forum, Steam a nawet damy Messengera :P Pozdrawiam cieplutko niezależnie od wyniku administrację <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 3 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Cała Twoja aktywność na serwerze, to 90 min rozrzucone na ostatnie trzy tygodnie.. zawieszam podanie do następnej niedzieli, jeżeli aktywność się poprawi otworzymy je ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 10 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 10 Lipca 2022 Widać poprawę aktywności, ale nadal niestety nie jest to aktywność, która mnie satysfakcjonuje u osoby ubiegającej się o admina. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 10 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 10 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi