Narczo Napisano 9 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 Nick: Narczo Imię: Jakub wiek: 16 Doświadczenie w adminowaniu: 1/10 Czy umiem rozpisać demko: Potrafię. Status Prime: Posiadam. Znajomość SourceMod: 1/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Narczo/91.224.117.90:27105/ Steam ID: STEAM_0:1:633008621 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak akceptuję. Coś o sobie: Tak jak napisałem wyżej nazywam się Jakub i mam 16, moim zainteresowaniem jest wędkarstwo. W wolnym czasie uczę się języka programowania jakim jest Java, oraz powoli piszę pluginy na serwer minecraft. Również lubię pograć w League of Legends jak i Csgo. Mówiąc szczerze będzie to mój pierwszy raz kiedy mógł bym posiadać styczność z administrowaniem serwera w csgo, i chciałbym spróbować swoich sił. Dziękuję za chęć przeczytania tego co napisałem :). Miłego dnia bądź wieczoru. Mikrofon: Posiadam. Kontakt: narczo#1771 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 10 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 10 Lipca 2022 Aktywność bardzo przyjemna dla oka, ale tylko przez ostatnie cztery dni, do tego dochodzi zerowa znajomość sm. Zawieszam podanie do środy, chcę zobaczyć, czy aktywność się utrzyma i przy okazji dać Ci szansę na naukę komend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 13 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Zapraszam do kontaktu na discordzie. REDEVIL#4054 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 13 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Przyjęty na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi