Flame Napisano 10 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2022 (edytowane) Twój nick: Flame Nick admina karającego: Nie wiem kto mi dał muta i nie mogę znaleźć tego w source Banach w wyciszeniach Data/Mapa: Mirage SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199056875091/ Serwer (mod): Opis sytuacji: Grałem sobie normalnie i zminimalizowałem grę i po minucie ponownie załączyłem gierkę i napisane było na czacie ZOSTALES WYCISZONY. Liczę na szybkie rozpatrzenie sprawy Dzięki 😁 Edytowane 11 Lipca 2022 przez Flame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 11 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 11 Lipca 2022 Bans nie znajduje żadnej blokady na ten nick, a tym bardziej na się, więc albo pomyliłeś sieci albo masz globalnego muta nałożonego z góry przez valve Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flame Napisano 11 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2022 Wlasnie nie wiem co sie stało nie mam zadnego global muta gdy wpisalem komende voice_loopback 1 to niby działa to wszystko ale tak to na serwei nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi