Flame Napisano 11 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2022 (edytowane) Nick: Flame Imię: Jakub wiek: 17 Doświadczenie w adminowaniu: 5/10 Czy umiem rozpisać demko: Oczywiście Status Prime: Tak Znajomość SourceMod:5/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Flame/91.224.117.90:27105/ Steam ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199056875091/ Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: Jestem Jakub. aktualnie mam 17 lat, ale za kilka tutaj dni kończę 18. Mieszkam w Warszawie, Uczę się w trzeciej klasie o profilu Kierowca Mechanik. Interesuje się sportem np Siłownią i Piłką Nożna to są najwazniejszę sporty w moim życiu a siatkówka lub koszykówka już są dalszymi takimi sportami lubie tez esport, lubie oglądać bardzo pashe bardzo się wzoruje na nim Jestem osobą która jest pomocna, zdystansowana do różnych sytuacji i lubię pomagać osobom w zakłopotanej sytuacji pomaganie sprawia mi przyjemność ,a w grę wchodzi tez banowanie cheaterow na naszym ukochanym serwerze nad którym spędzam każdą możliwą minutę jaką mam hah ,Kiedyś miałem Admina 1.6 i bardzo mi to dobrze szło. Chciałbym od was dostać szansę w postaci Admina na Miragu Mikrofon : Tak Kontakt: Steam lub DC f14m3#0068 Edytowane 11 Lipca 2022 przez Flame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 13 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Aktywność do poprawienia, zawieszam podanie do 19.07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 21 Lipca 2022 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Nie jest to wystarczająca aktywność osoby starającej się o admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 21 Lipca 2022 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi