pestka. Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 Twój nick: FEN<3 Nick oskarżonego : Narczo Profil Steam/Sid : STEAM_0:1:633008621 Powód: Ban na 7 dni za obrażanie XD nie wiem czym dla ciebie jest obrażanie ale okej napisałem na czacie szmata i nie przypominam sobie żeby było to kierowane do kogoś ale oki tak czy siak nawet jak bym to napisał do kogoś to ban na tydzień raczej jest przesadny koleżko :) szkoda ze na innych tak nie reagowałeś :) i dodając nie dałeś też żadnego upomnienia i nic w tym stylu :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narczo Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 Witam cię kolego kochany, ban jak i jego długość jest jak dla mnie w 100% słuszny. Zacytuje twoje słowa "twoja matka ****", "ez", "pecie". Wracając do długości bana, większość administratorów nadaje blokade dokładnie na 7dni, więc zasugerowałem się resztą administratorów. Możesz odwołać swojego bana dokładnie tutaj. https://cspoligon.pl/forum/289-odwolaj-sie-od-bana/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 14 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 Rzucasz głupimi argumentami, więc ja też nimi trochę porzucam. Zacznijmy od tego, że wchodząc na nasz serwer akceptujesz jego regulamin, w regulaminie jasno jest napisane "CAŁKOWITY ZAKAZ OBRAŻANIA KOGOKOLWIEK". Sam przyznałeś się do tego, że obrażałeś, więc to juz mamy z głowy. Długość bana - na samym dole regulaminu znajduje się taryfikator w którym możemy znaleźć takie oto informacje "Wyzywanie, obrażanie Graczy - 1h do 1 tydzień", więc tutaj również nie ma mowy o błędzie admina. Zastosował najwyższy możliwy wyrok - ma takie prawo. Noo i teraz sedno tematu "nie dałeś żadnego upomnienia" otóż piękna istoto admin MOŻE ale NIE MUSI upominać gdy gracz złamie regulamin, bo gracz ma obowiązek znać regulamin w momencie przebywania na serwerze i tylko w dobrej woli admina leży to czy kogoś upomni. Skargę odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 14 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi