Eizo Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 (edytowane) Twój nick: Eizo G4SKINS Nick admina banującego: Jarek Pasza Data/Mapa: 21.07.2022 18:03 SteamID : STEAM_0:1:571769348 Serwer (mod): only mirage 1 Opis sytuacji:Zdenerwołęm sie i wywałem od pi*** gracz o nicku Za 1 i jest mi z tego powodu przykro Edytowane 21 Lipca 2022 przez Eizo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Pasza Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Moim zdaniem ban sluszny, poniewaz nie jest to pierwszy raz kiedy zwyzywales jakiegos gracza. Wczesniej nie zwracalem na to jakos uwagi, ale to juz za wiele. Wytlumaczenie "Zdenerwowalem sie" nie jest dla mnie jakos bardzo wiarygodne, poniewaz czlowiek denerwuje sie codziennie. Tydzien to nie jest tak duzo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Pasza Napisano 21 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 I nie znam admina o nicku Jarek Pasha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 21 Lipca 2022 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Razem z @ REDEVILstwierdziliśmy, że nigdy wcześniej nie widzieliśmy, żebyś kogokolwiek wyzywał, krzyczał etc. Przez cały twój dłuższy czas gry na tym serwerze zawsze normalnie rozmawiałeś z ludźmi. Blokadę skracam do 24 godzin, ale musisz liczyć się z tym, że następne blokady będą dłuższe, bo nie będziemy tolerować toksycznego zachowania. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 21 Lipca 2022 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi