Eizo Napisano 22 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2022 Nick: Eizo Wiek:21 Data rejestracji na forum jestem od nie dawna ale na serwerze gram dosyc dulgo Czas spędzony na forum: krótki ponieważ na formu jestem od niedawna Doświadczenie w ocenianiu: dość spore ogarniam jeśli ktoś mam wh czy aimbota jeśli nie jestem pewny czegoś w 100% to proszę o pomoc w ocenie demka Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: nie ale jeśli ktoś mi pokarze to miarę szybko załapie Byłeś banowany na forum lub serwerze?: tak za wyzwanie gościa od pi**** Dlaczego Ty?: poniewasz jestem osoba sumienną i spędzam dość dozo czasu na serwerze około 3-4 h dziennie ludzie raczej mnie lubią Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: przez te parę dni byłem na forum 2-3 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 22 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 22 Lipca 2022 https://cspoligon.pl/forum/61-podania-o-admina/ cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi