szmX Napisano 23 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2022 Nick: wavyszmx Imię: Szymon wiek: 15 Doświadczenie w adminowaniu: Bardzo duze, sami wiecie Czy umiem rozpisać demko: Potrafie jak najbardziej Status Prime: Posiadam Znajomość SourceMod: 6,7/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.90:27105/top_players/?query=szmx Steam ID: STEAM_0:0:603710993 Czy akceptuje regulamin serwera: Akceptuje, jak najbardziej Coś o sobie: Czesc nie musze sie przedstawiac bo raczej kazdy mnie zna, interesuje sie piłka nożna oraz e-sportem. Na codzien wychodze ze znajomymi i lubie z nimi spedzac czas. Jestem pomocny i mily, okazuje szacunek ludzia ktorzy mi okazuja szacunek, nie ma co wiecej pisac bo kazdy mnie zna i wie jak jest. Mikrofon: Posiadam Kontakt: Kontakt macie na steam i dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astek515 Napisano 23 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2022 (edytowane) na tak +wiek +mikro +sm -podanie @ Eizo DODO Edytowane 23 Lipca 2022 przez astek515 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eizo Napisano 23 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2022 na tak +wiek +aktywny +pomocny +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 23 Lipca 2022 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 23 Lipca 2022 Twoje podanie zaakceptuję, z tej racji, że masz doświadczenie jako admin i jesteś aktywny. Co do zachowania na serwerze... Chcę, żeby to było jasne. Jeżeli nie będziesz panował nad emocjami, czy zaczniesz w jakiś sposób pajacować na serwerze to się po prostu pożegnamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 23 Lipca 2022 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 23 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi