Wraith Napisano 24 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Twój nick: Wraith Nick admina banującego: Laurencja Data/Mapa: de_mirage SteamID: STEAM_0:0:575741533 Serwer (mod): Wyzwanie? Opis sytuacji: Wbijam na B, Terrorysta rushuje i Laurencja zabija chlopa. Ja zartobliwie mowie: "ty złodzieju jebany :D" a ona mi postanowila dac 1d bana za takie cos. NIC wiecej nie mowilem do tego admina nawet ostrzezenia nie bylo NIC kompletnie. NIe mam czasu sie uzerac z jakims administratorem. Mam na codzien robote i nie marzy mi sie dostanie bo jakis admin wzial do siebie "zlodzieju jebany" XDDDD To jest zalosne i chcialbym rowniez zlozyc skarge na tego administratora z uwagi na brak kompetencji do wykonywania swojej pracy. Dziękuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 24 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 W skardze wszystko zostało wyjaśnione. Za podteksty, które rzucasz na każdym mozliwym kroku nie ma mowy o skróceniu kary. Ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 24 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi