Wraith Napisano 24 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Twój nick: exeter Nick oskarżonego: Wolfiee Profil Steam/Sid: Laurencja Powód: Nie wykonywanie obowiązków Administratora, nie słuszny ban. Dowód: Demko - dodam po zakonczeniu mapy o 13:20 sie zaczela No to w sumie wbijam sobie na B i koles z B zabil mi kolesia ktorego mialem przed nosem i powiedzialem w zartach " ty zlodzieju jebany :D" a ten administrator NIE MA: 1. Oznaczenia ze jest adminem 2. Nie upomnial mnie 3. Od razu dal mi bana na 1 dzien :) Z tego co mi sie wydaje NIC zlego nie powiedzialem tylko pewna osoba moze miec miesieczne zmiany hormonalne i nie ma kompetencji do tego stanowiska :) PODKRESLAM nie bylo ZADNEGO oznaczenia że to admin oraz UPOMNIENIA z jego/jej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 24 Lipca 2022 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 1. Co to ma do rzeczy, że gdzieś nie jest napisane, że jestem adminem? 2. Upominać mogę, ale nie mam takiego obowiązku. 3. To są u nas normalne kary. Nie mam zamiaru bawić się w jakieś bany na 30 minut czy godzinę. "Jebany" to sobie mów do swojego koleżki z którym grasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 24 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Mówisz, że nie ma ŻADNEGO oznaczenia, że to admin.. ciekawe, bo wydaje mi sie, że wiadomość z chatu, która pokazuje się każdemu co jakiś czas mówi co innego na ten temat A no i pod komendą !kontakt również nie ma nic na ten temat. Co do samej skargi, to admin, opiekun, czy nawet właściciel NIE MUSI za wszystko was upominać, bo wchodząc na serwer potwierdzacie akceptacje regulaminu serwera, a jeżeli Laura poczuła się urażona tymi słowami, to miała prawo Cię zbanować, bo złamałeś regulamin - chyba proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 24 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi