Suchowierskyi Napisano 25 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2022 Tak to znowu ja XD ogolnie przychodze tu z propozycja i problemem vipa. Chodzi mi o to ze imo jest dosc unbalanced. Ma darmowe bronie spoko dodatkowe pieniadze spoko kumam i dodatkowe zycie. Ale uważam że za killa nie powinien się leczyc. Obijasz vipa do powiedzmy 20 hp zabije 4 chlopow i ma juz o wiele wiecej życia. Warto sie nad tym zastanowic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 26 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 Leczenie za fraga zostało znerfione.. Nie zdecydowałem się na usunięcie tego z uwagi na fakt, że tak naprawdę tylko to wyróżnia vipa od reszty graczy. hs - 5 body - 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 26 Lipca 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi