pizmak Napisano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2022 twój nick: pizmak nick admina karającego: Laurenka mapa: only mirage 05.08.2022 serwer (mod) only mirage 91.224.117.90:27105 Opis sytuacji: Bana dostałem z powodu toxic , nie wiadomo dlaczego , do opisu bana nie został dołączony żaden screen z wiadomośćią , nie dostałem żadnego ostrzeżenia ani nic ze strony admina , nie wiem może chodzi o to ze mowie gosciowi ze mikrofon mu tak szumi ze nic nie slychac i zeby sie nie odzywał nie potrzebnie , jesli dla niej to obraza to ja bym pomyślał nad zmianą administratora. Pozdrawiam-Pizmak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 5 Sierpnia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2022 "Zamknij pizdę" kierowane bez żadnego sensownego powodu mi spokojnie wystarcza na tydzień bana, ale i tak nie ma to żadnego znaczenia, bo zmieniam bana z tygodnia na perm z powodem WH, bo na demku nawet specjalnie się nie kryłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 5 Sierpnia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi