lotnyziemniak Napisano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 Nick: lotnyziemniak Imię: tymon wiek: 16 Doświadczenie w adminowaniu: średnio Czy umiem rozpisać demko: tak Status Prime: jasne Znajomość SourceMod: tak Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/lotnyziemniak/91.224.117.90:27090/ Steam ID: STEAM_1:0:539203535 Czy akceptuje regulamin serwera: pewnie Coś o sobie: dzień dobry jestem ziemniakalelotny posiadam 71h na serwerze gram prawie od rana do wieczora, gram na serwerze od ?lipca? (mniej więcej) jestem dosyć rozpoznawalny na serwerze, wydaje mi się ze jestem pomocny i towarzyski Mikrofon: posiadany Kontakt: dc : lotnyziemniak#9275 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 22 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 Przyjmuję na 2 tygodniowy okres próbny. W wiadomości prywatnej wyślę Ci parę informacji. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Wolfiee, 5 Września 2022 Lotny pozostaje z nami na dłużej. Pomyślnie przechodzi okres testowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 22 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi