hinol Napisano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) Twój nick: hinol Nick admina banującego: nie wiem, nie wczytuje mi sie lista banów ;/ Data/Mapa: 22.08/mirage SteamID: STEAM_0:1:588760176 Serwer (mod): only mirage/skiny/kosy/rekawiczki/128tr Opis sytuacji: Witam, w dzisiejszym dniu otrzymalem bana (22.08). Ban najprawdopodobniej nadany za troll. na poczatku chce powiedziec że przyznaje sie do tego ze trollowalem, lecz jest jedno ALE, trollowalem cheatera. w raz z calym serwerem bylismy zdenerwowani na obvious cheatera, nigdzie nie bylo administracji i zostalismy z tym sami. wiec z paroma osobami postanowilismy zepsuc mu gre aby wyszedl z serwera, stalismy przed nim ciagle, kosowalismy go, rzucalismy smoki ( chociaz to nic nie dalo bo i tak strrzelal przez nie) i ogl utrudnialismy mu gre. prosilbym o odbanowanie mnie na serwerze na ktorym jestem najczesciej, chcialbym dodac ze bardzo przepraszam za to ze trollowalem, nie dzieje sie to u mnie nigdy, moglem zrobic inne rzeczy jak np powiadomienie o tym admina ( nie pomyslalem o tym). ponownie przepraszam i licze na ub:D Edytowane 22 Sierpnia 2022 przez hinol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 22 Sierpnia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 Bana otrzymałeś za słowa, które brzmiały mniej więcej tak "Ty kurwa szmato jebana go kys" Ban oczywiście zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 22 Sierpnia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi