Kiszoniak Napisano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2022 Nick: Kiszoniak Imię: Szymon wiek: 13 Doświadczenie w adminowaniu: 2/10 (bardzo bym sie chciał nauczyć bo nigdy nie miałem takiej okazji) Czy umiem rozpisać demko: tak Status Prime: posiadany Znajomość SourceMod: 3/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Kiszoniak/91.224.117.90:27105/ Steam ID: STEAM_0:1:603750234 Czy akceptuje regulamin serwera: jasne Coś o sobie: Hej jestem Szymon mam 13 lat interesuje sie pisaniem skryptów do minecraft i jestem piłkarzykiem moja ulubiona gra to cs go Mikrofon: tak Kontakt: Discord: Szymuś#5252 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Sierpnia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 Jesteśmy skłonni dać Ci szansę, ale martwi nas Twój brak doświadczenia, który może przełożyć się na błędy w banach stąd też podanie odrzucone, ale jednocześnie zapraszam do zapoznania się z niżej podanym tematem... Kolejne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Sierpnia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi