Neysa Napisano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Nick: Neysa Nick admina: nie wiem Data: 30.08.2022 Mapa: mirage Steam ID: 76561199313267564 Serwer (mod): #2 only mirage Opis sytuacji: grałam sobie i nagle dostałam bana za nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 30 Sierpnia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Zapraszam admina banującego tj. @ Wolfieedo rozpiski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 30 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) Rozpiska pojawi się jutro do południa tj. jestem w pracy do 23 Edit: Obejrzałem demko i źle oceniłem niektóre sytuacje na serwerze. Podejrzewałem gracza o używanie wh ale jednak po obejrzeniu demka, stwierdzam, że gracz jest czysty. Mój błąd, za który przepraszam i w ramach rekompensaty @ Neysaotrzymujesz vipa na okres 7 dni. @ REDEVIL możesz zamknąć. Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez Wolfiee Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 31 Sierpnia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi