Skocz do zawartości

Nowy szablon forum

Na forum pojawił się nowy szablon wykonany przez ARISovsky & CodeBite

Zajrzyj do tematu, by dowiedzieć się więcej.

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

[ODRZUCONE]Skarga na administratora

Marek porostu

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:Marek porstu
Nick oskarżonego:lotnyziemniak
Profil/Sid:https://steamcommunity.com/profiles/76561198812623195/home

copy to clipboardSTEAM_0:1:426178733
Powód:Kłóciliśmy się z graczem .Łajcior, on był najpierw agresywny mówił byśmy się zamkneli w gorszej formie i wyzywał rodzinę, a ja raz powiedziałem mu zamknij mordę i dostałem muta na tydzień. Jeśli chodzi oto że może nie tylko to powiedziałem, to jak chciałem się zapytać u administratora co jeszcze powiedziałem nic nie odpowiadał i mnie ignorował, a jak inny gracz powiedział "kurwo" nie dostał gaga, więc zapytałem się dlaczego nie dostał gaga, napisałem to dużo razy ale nie w taki sposób:

Czemu nie dostał gaga

Czemu nie dostał gaga

Czemu nie dostał gaga

Czemu nie dostał gaga

Czemu nie dostał gaga

tylko w taki:

Czemu nie dostał gaga

*nie widać powiadomienia*

Czemu nie dostał gaga   

*nie widać powiadomienia*

pisał to dużo razy bo myślałem że podczas rozgrywki mógł tego nie zauważyć. Ale później widać że administrator się wkurzył dostałem gaga za spam
Dowód: file:///C:/Users/User/Videos/Captures/Counter-Strike_%20Global%20Offensive%20-%20Direct3D%209%202022-09-01%2020-17-26.mp4

Wolfiee, (edytowane)

Dowód nie jest dostępny pod podaną lokalizacją, na innym komputerze niż Twój

Edytowane przez Wolfiee

w sensie mogę pokazać demo w discordzie bongus#7369 

a na demko jest że pokazuję jak tam ten gracz powiedział kurwo i pytałem się ciągle administratora czemu nie dostał on gaga za wyzywanie  ciągle ponieważ administrator albo mnie ignorował albo poprostu nie widział powiadomienia a pod koniec dał mi knebla za spam 

• Zasłużony

Pooglądałem demko z zaistniałej sytuacji, która wygląda następująco:

Ty wraz ze swoim kolegą o nicku 𝒜𝓋𝑒𝑒♛, gadaliście cały czas o różnych rzeczach na mikro, przeszkadzając swojej drużynie, w niektórych sytuacjach. Łajcior zdenerwował się, bo twoje mikro szumi i nic nie słyszał, więc powiedział, żebyście "zamknęli mordy". Nie spodobało się to zarówno Tobie jak i Twojemu koledze, zaczęliście go wyzywać, przy czym poprawnie zareagował ziemniak, upominając Was, chwilę parę minut przed nadaniem blokad. Nie pomogło upomnienie, otrzymaliście  muty na okres 7 dni, a ty dodatkowo dostałeś gaga za spam.

Słusznie otrzymałeś te blokady, bo po otrzymaniu muta, co chwile pytałeś się za co go dostałeś mimo, że Admin wyjaśnił Ci 3 razy o co dokładnie poszło.

Dodatkowo Avee również otrzymuje muta na okres 7 dni za wyzywanie. Następnym razem uważajcie co mówicie, bo nie skończy się to tylko na mucie i nie prowokujcie innych graczy, jeśli zwrócą uwagę, żebyście nie przeszkadzali gadaniem.

Skargę odrzucam, zachowanie jak i kroki, które podjął Admin były poprawne.

Jak nie dasz rady to i tak dasz radę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...