Simply_MarekWW Napisano 4 Września 2022 Udostępnij Napisano 4 Września 2022 (edytowane) Witam. Jestem Marek_WW chciałbym odwołać się os dwóch kar które zostały na mnie nałożone. Pierwszą z nich jest mute na chacie głosowym za bekanie jest to bardzo sprośne oraz wieśniackie zachowanie ale chciałem żeby było "śmiesznie" ponieważ na chacie było nudno. Drugą moją karą jest mute na chacie pisemnym za wyzywanie gracza bardzo przepraszam za moje zachowanie lecz pościły mi nerwy bo prowokował mnie wyzywając mnie i innych szczególnie młodych graczy serwera od c word'ów oraz dałnów. Wyciągnąłem z tych sytuacji wniosek że nie mogę dawać się prowokować innym oraz zachowywać kulturę i przedewszystkim nie klikać przycisku do mówienia gdy bekam lub robie coś dziwnego. Miłego dnia bąďź nocy 😚 EDIT :PRZEPRASZAM DALEM TO W ODWOŁANIE OD BANA A TO SĄ MUTE'Y Edytowane 4 Września 2022 przez Simply_MarekWW Pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simply_MarekWW Napisano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2022 Sorki dodalem do do odwołania sie od bana A to są muty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 4 Września 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 4 Września 2022 Brak wzoru. Kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 4 Września 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 4 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi