Simply_MarekWW Napisano 5 Września 2022 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Twój nick: Marek_WW Nick admina karającego: REDEVIL Data/Mapa:04.09.22 / MIRAGE SteamID: 76561198873575426 Serwer (mod): #2 onlymirage Opis sytuacji Beknąłem na chacie głosowym tak wiem jest to bardzo sprośne oraz wieśniackie zachowanie lecz chcialem być poprostu smieszny ale jak widać nie wyszło mi to. Przeprzaszam za swoje zachowanie. Od teraz będę kulturalnym graczem serwera. Pozdrawiam miłego dnia ❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 5 Września 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Średnio wierzę w " od teraz będę kulturalnym graczem serwera", ale niech będzie. Skracam obie blokady do 1 dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 5 Września 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi