Szefu Napisano 6 Września 2022 Udostępnij Napisano 6 Września 2022 Nick: Szefu Imię: Jakub wiek: 22 Doświadczenie w adminowaniu: Dobre, byłem nie raz administratorem na serwerach (parę lat temu) Czy umiem rozpisać demko: Raczej tak Status Prime: Tak Znajomość SourceMod: 6/10 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Szefu/91.224.117.90:27105/ Steam ID: STEAM_0:1:84161888 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: Jestem Jakub mam 22 lata, komunikatywny i lubiący pogadać pomocny gracz, w cs gram od 2010r (łacznie z 1.6), studiuje na pśk a w wolnych chwilach grywam w giery a w tym od pewnego czasu na waszym serwerze. Składam podanie o Administora na waszym serwerze ponieważ często na nim gram i za ten czas mógłbym oferować swoją pomoc, a darmowy VIP jest kuszący Mikrofon: Tak Kontakt: Steam/DC: Szefu#0565 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 6 Września 2022 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 6 Września 2022 (edytowane) Pozwolę sobie zawiesić twoje podanie na okres tygodnia, żeby zobaczyć czy utrzymasz jakąkolwiek aktywność. Edit: Gracz bezproblemowy, aktywność jako taka jest. Podanie przyjmuję. Odezwę się do ciebie jeszcze z paroma informacjami. Edytowane 13 Września 2022 przez Laureanka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 13 Września 2022 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 13 Września 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi