LisuuHere Napisano 7 Października 2022 Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Nie bedę wam tu gadał że mi brat wszedł na kompa tylko wam powiem wprost że korzystałem z niedozwolonych modyfikacji i oczywiscie przepraszam za swoje zachowanie nie powinieniem tak robić z podowdów kilkukrotnych ostrzeżen o wyłączeniu WallHacka (WH). Jeszcze raz przepraszam za używanie i mam nadzieje że sprawa zostanie wyjaśniona jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pener Napisano 7 Października 2022 Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Sprawa nie zostanie wyjaśniona typie. Notorycznie grasz odpalony, wyzywasz mnie za AIM'a i WH po czym piszesz, że też odpalasz i nagle wszystko wiesz. Nie masz nawet steam. Jak będą trzymać takich jak Ty na tym serwerze to nikt tu nie bedzie chciał. Twoje TOP3 z 1900kilami najwiecej na serwerze gdzie nie potrafisz grać w tą gre jest po prostu śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinovskyy. Napisano 7 Października 2022 Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Gracz sam przyznał się do oszustw. Trzy razy na nie za oszustwa. 1 @IGN: Malinovskyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LisuuHere Napisano 7 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Ok dzieki za przeczytanie chociaz siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 7 Października 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 7 Października 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi