Malolat Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 Witam wszystkich. Mam na imię Sebastian, mam 22 lata, interesuje sie głównie informatyką i piłka nożna. Do pewnego czasu tworzyłem strony internetowe, później pomagałem przy forum znajomemu :) Co więcej będziecie chcieli o mnie wiedzieć - pytajcie, chętnie odpowiem a reszta wyjdzie z czasem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 17 Października 2022 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 17 Października 2022 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4W1D Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 Witamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 17 Października 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 17 Października 2022 Hi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 17 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 17 Października 2022 Siemaneczko Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noxia Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuniaa Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG Maxerek Napisano 17 Października 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 17 Października 2022 Cześć Kontakty -> GG: 52060550 FB: https://hi-in.facebook.com/bartekpoprostutakijestem/ STEAM: https://steamcommunity.com/id/maxercsgo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inkwizytor Napisano 1 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 2 Lutego WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 2 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi