szefix Napisano 20 Października 2022 Udostępnij Napisano 20 Października 2022 (edytowane) Nick: Szefix Imię: Tomasz wiek: 18 Doświadczenie w adminowaniu(mile widziane bezpośrednie linki do podań z innych sieci, wysylane w prywatnej wiadomości): Były opiekun serwerów JailBreak/Only AWP (linki mogę podesłać) Czy umiem rozpisać demko(podaj przykład): Tak, przykładem może być zgłoszenie przezemnie gracza (wiadomość poszła na pw do Redevil'a) Status Prime: Posiadany Znajomość SourceMod: 8/10 Link do GameTrackera: LINK Steam ID: STEAM_0:0:458288637 | ID64: 76561198876843002 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: Były koszykarz, często po szkole wbijam na serwerek, jestem towarzyski, lubię pomagać i spajać ze sobą ludzi ;) Mikrofon: Sprawny Kontakt: Discord - SzefiX#5001 Edytowane 20 Października 2022 przez szefix Poprawka, za szybko dałem zapis zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Pasza Napisano 21 Października 2022 Udostępnij Napisano 21 Października 2022 Gracz jest aktywny co pokazuje GT . Czesto widuje go na serwerze jest spokojna i mila osoba. +GT +wiek +doswiadczenie Jestem za okresem probnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 21 Października 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 21 Października 2022 Przyjęty na okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 21 Października 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 21 Października 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi