Kqcperx Napisano 23 Października 2022 Udostępnij Napisano 23 Października 2022 Nick: ✪ᵃʳᶜʰ ᵛⁱˡᵉ✪ Imię: Kacper wiek: 16 Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na serwerach CS:GO Czy umiem rozpisać demko: TAK Status Prime: TAK Znajomość SourceMod: 7/10 Link do GameTrackera: GameTracker.com : Player Page for ✪ᵃʳᶜʰ ᵛⁱˡᵉ✪ Steam ID: ID Steam: 76561199074925365 Czy akceptuje regulamin serwera: TAK Coś o sobie: Mam 16lat mieszkam Koło Limanowej poza graniem w komputer gram w piłke nożną, jeżdzę na rowerze,spotykam sie ze znajomymi :D Jestem codziennie aktywny na serwerze w csie mam łącznie 1330h najwyzsza ranga to kalach w laurach i ogólnie lubię pomagać ludziom Mikrofon: Tak Kontakt: discord ✪ᵃʳᶜʰ ᵛⁱˡᵉ✪#1920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 23 Października 2022 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 23 Października 2022 Na ten moment odrzucam podanie ze względu na słabą aktywność. Jak będziemy częściej cię widzieć na serwerze, to wtedy możemy coś pomyśleć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 23 Października 2022 Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 23 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi