szyku Napisano 24 Października 2022 Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Twój nick:szyku Nick admina karającego:REDEVIL Data/Mapa:24.10 Mirage1 SteamID: Serwer (mod): Opis sytuacji: mute za to ze napisalem losow na chacie how to be so bad XDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 24 Października 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Kamilos, czyli twój serdeczny przyjaciel wysłal w/w wiadomość na chat w celu sprowokowania mnie.. więc odpowiadziałem mu "synek, nie prowokuj mnie lepiej".. on przyjał to do wiadomosci, ale nie minelo kilka rund i ty oraz ponownie kamilos w tym samym momencie wysyłacie te wiadomość na chat - czysta prowokacja. Blokada zostaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 24 Października 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi