DYMQ Napisano 27 Października 2022 Udostępnij Napisano 27 Października 2022 PODANIE NA ADMINA Nick: ⅅ ℽ ℳ ℚ Imię: Bartek wiek: 16 Doświadczenie w adminowaniu: Posiadam Czy umiem rozpisać demko: Tak Status Prime: Tak Znajomość SourceMod: 4/10, jeszcze się uczę Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/ⅅ ℽ ℳ ℚ/91.224.117.90:27090/ Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199234391099/ Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: Mam na imię Bartek, od ostatniego podania poprawiłem aktywność na serwerze w miarę moich możliwości, na serwerze gram od 24 Maja 2022 roku. Na adminie zależy mi, ponieważ chciałbym pomóc społeczności serwera. Mikrofon: Tak Kontakt: DYMQ#5264 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 27 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 27 Października 2022 Twoja aktywność po odrzuceniu poprzedniego podania, jest niezadowalająca. Od tamtego momentu zrobiłeś 2 dłuższe sesje, a miałeś utrzymać swoją aktywność. Jeśli chcesz być adminem i zależy Ci na tej posadzie, popraw czas spędzany na serwerze. Na ten moment podanie zawieszam na okres 2 tygodni - jeśli poprawisz swoją aktywność, przyjmę Cię na okres testowy, jeśli nie, niestety nie będzie mowy, o pozytywnym rozpatrzeniu podania. 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 13 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 Przepraszam, że musiałeś czekać więcej niż 2 tygodnie na podjęcie przeze mnie dezycji, lecz na chwilę obecną patrząc na sytuację w administracji i to co się dzieje na serwerze w ostatnich tygodniach, doszedłem do wniosku, iż na dzień dzisiejszy nie potrzebujemy nowych członków w administracji. Jeśli sytuacja ulegnie zmiany i zobaczę, że obecnie posiadam zbyt mało ludzi w zespole, by dbać o porządek na serwerze, zgłoszę się do Ciebie w wiadomości prywatnej i dostaniesz swoją szanse. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 13 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi