Topograf Napisano 4 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 Witam Wszystkich ! Lepiej późno jak wcale, a więc nazywam sie Grzegorz mam 33 Lata i gram na serwerze Only DD2 (obecnie jestem tam adminem). Trafiłem do was dzięki @ Zawiszak? Którego serdecznie pozdrawiam. W Cs'a gram dla fanu od czasów szkolnych, aż do dziś. Pochodzę z Woj. Lubuskiego a dokładnie z małej wioseczki pod Krosnem Odrz. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i do zobaczenia na serwerach :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2003 Napisano 4 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 No siemano :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noxia Napisano 5 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 Hejkaa ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony Wolfiee Napisano 6 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 6 Listopada 2022 Siemka! 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 6 Listopada 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 6 Listopada 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inkwizytor Napisano 8 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topograf Napisano 9 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 (edytowane) Edytowane 9 Listopada 2022 przez Topograf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 2 Lutego WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 2 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi