noerskov Napisano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Nick: noerskov Admin karający: REDEVILL Data/mapa: 18.12.2022 MIRAGE steamid 76561198957175886 Serwer Mod: Only Mirage Opis sytuacji: w skrocie dajesz mi mute na 6 dni za jedno slowa troszke cie ponosilo wedlg mnie i troche przesadzone to jak nawet na wlasciciela takze poprosze go skrocic a nie za jedno slowa 6 dni XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 18 Grudnia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Początkowo za to jedno słowo "Dziwka" dostałeś blokadę na 1 dzień.. no ale nie można z pokorą przyjąć słusznej kary i trzeba się dalej kompromitować pisząc "za stwierdzenie faktów, boli prawda" wtedy poszła zmiana długości na 3 dni.. niestety dalej komentowałeś i dopiero jak zmieniłem na tydzień, to sobie darowałeś dalsza dyskusje.. Jeżeli uważasz, że tak nie było, to możesz sobie zweryfikować wszystko na demku. W długości blokady nic się nie zmienia. Cl. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi