MichaelMyers Napisano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Twój nick:MICHAELmYERS Nick admina banującego:Chapion Data/Mapa:18.12.2022/ Only Mirage #1 SteamID:76561199044519893 Serwer (mod): Only Mirage #1 Opis sytuacji: dostałem bana za kampienie chociaż że nie kampiłem tylko przez dwie rundy może trzy siedziałem w obrembie spawn tt i zakrętu i zabijałem wrogów. Proszę o od banowanie mnie, ponieważ nie zasłużyłem sobie na aż tak brutalną karę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 18 Grudnia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Sprawdziłem sytuację na demku i tak naprawdę na respie stałeś tylko w rundzie w której zostałeś zbanowany, więc uważam, że ban został pochopnie nadany. Przepraszam za to nieporozumienie, ban już minął, wracaj do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 18 Grudnia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi