Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 22 Grudnia 2022 Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 Witam wszystkich czytelników forum! Reaktywuje serię, którą rozpoczął Endzik - chcę kultywować, to co zostało zapoczątkowane na naszym forum, przez wspaniałą osobę, z którą miałem okazję przez pewien okres czasu współpracować. Tak więc, co pewien okres czasu, będą się pojawiać ciekawostki o użytkownikach - wszystko odbywać się będzie bez zmian, tak jak zostało to pierwotnie założone przez Endzika. Tak więc, dzisiaj mam do zaprezentowania Wam ciekawostki o jednym z adminów serwera Only Mirage #2 @ NeroN 1. W cs'a gram już od 2016 roku 2. Moja aktualna ranga Supreme, natomiast najwyższa Global. 3. Łącznie gram już około 3000h z pozostałymi kontami. 4. Mój sprzęcik to GTX1060 6gb którym operuje Intel I7-8750H 4.1ghz w trybie boost. Do tego 16GB RAM i dwa dyski, sytemowy ssd, na którym siedzi CS i HDD do reszty. 5. Dostałem kiedyś Vac'a, najciekawsze jest to, że nic poza CS nie miałem uruchomione :D 6. Gram na internecie mobilnym xD. 7. Dresik najlepszy. 8. Team Audi. 9. Ulubiony artysta: Słoniu BDF. 10. Jak mam dobry dzień to na serwerze zamieniam się w psychopatę i lepiej głowy nie wystawiać Kolejnym użytkownikiem nominowanym przeze mnie jest @ Wolfiee. 2 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zasłużony innox Napisano 22 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 Neruuun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeroN Napisano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 a jaaaak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi