bartolini.kraj Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Nick: bartolini.kraj Admin karający: REDEVIL Data: 26.12.2022 14:38 SteamID: STEAM_1:0:734259402 Serwer:mirage #1 Opis sytuacji: Miałem ogarnąć mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Grudnia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Jestem z Ciebie dumny. Sprawdzę demko co Ty tam odstawiałes i wtedy podejmę decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Grudnia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Sprawdziłem demko i daję unmuta, bo nie wygląda mi to na celowy zabieg.. ale pamiętaj aby nie nadużywać mikrofonu oraz pamiętaj o tym aby pilnować, że jest on wyłączony, bo miałeś dwie sytuacje w których trzymałeś klawisz lub po prostu zlagowało majka i cała drużyna słyszała głośny szum i przestery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 28 Grudnia 2022 WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi