Isopu Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia (edytowane) Nick: Isopu Imię: Robert wiek: 15 [16 w lutym] Doświadczenie w adminowaniu(mile widziane bezpośrednie linki do podań z innych sieci, wysylane w prywatnej wiadomości): byłem adminem na 3 serwerach do jednego podania mam link moge podeslac w wiadomosci prywatnej Czy umiem rozpisać demko(podaj przykład): Tak Status Prime:Nie posiadam najomość SourceMod: 5 Link do GameTrackera: Steam ID: STEAM_0:1:752957912 Czy akceptuje regulamin serwera: Tak Coś o sobie: Nazywam sie Robert mam 15 lat [w lutym 16] w csa gram od 2.5 roku [liczacz 1.6 i source to 6] mam sporo wolnego czasu wiec chcialem wystartowac na admina takze tutaj Mikrofon: tak Kontakt: discord-robur#6330 Edytowane 1 Stycznia przez Isopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 1 Stycznia Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 1 Stycznia Posiadanie statusu prime jest jednym z najważniejszych wymogów przy podaniu na admina. Steam założony masz 2 dni temu. U nas grasz od wczoraj. Odrzucam, zbyt wiele wymagań niespełnionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 1 Stycznia Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 1 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi