Ja to Topka Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia (edytowane) Nick: Ja to Topka a Ona cała Mokra Imię: Mateusz wiek: 17 Doświadczenie w adminowaniu: Posiadam Czy umiem rozpisać demko: Tak Status Prime: Jest Znajomość SourceMod: Jest Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Ja To Topka A Ona Cała Mokra/91.224.117.90:27090/ Steam ID: STEAM_0:1:641252494 Czy akceptuje regulamin serwera: Jasne Coś o sobie: Jestem Mati mam lat 17 interesuje się wojskiem oraz sportem. Ćwiczę piłkę nożną oraz siatkówkę. Spędzam dużo czasu przy komputerze oraz jestem bardzo przyjazny. Mikrofon: Posiadam Kontakt: Stalowy Alchemik#0698. Edytowane 9 Stycznia przez Wolfiee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 6 Stycznia Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 6 Stycznia Na ten moment rekrutacja na administratora jest zamknięta. Podanie zostanie rozpatrzone, gdy rekrutacja zostanie wznowiona. 1 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 8 Stycznia Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 8 Stycznia Przyjmuję na 2 tygodniowy okres testowy. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 8 Stycznia Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 8 Stycznia Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi