prostoooo. Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Nick: prostooo. Admin karający: kempos Data: teraz 20:00 SteamID: STEAM_0:1:428574000 Serwer:cod mod Opis sytuacji: gram i ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinovskyy. Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Powód bana cheatowanie, admin banujący opiszę sytuację tutaj, ewentualnie sprawdzimy demko @IGN: Malinovskyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KempoŚ. Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Po mapie dodam demko i opis sytuacji ktora miala miejsce na de_eldorado :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kandydat Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Jeśli można się wtrącić , nie widziałem sytuacji podczas banowania , lecz znam @ prostoooo. z innego serwera cod na którym razem graliśmy i nie czitował , co prawda był raz sprawdzany lecz wrzucił natychmiast ss. Tyle z mojej strony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KempoŚ. Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia (edytowane) Rozpiska demka ( ciężko jest tutaj rozpisać na htlv ponieważ mocno ściana inaczej to wygląda w grze ) link do demka: http://867983.node28.pukawka.pl/hltv-2301071951-de_eldorado-1673117460-1673118660.zip 2:25 Celownik gracza wchodzi do salonu a tobie lata celownik po graczu za ścianą 5:44 IDEALNA bania (albo fart) 6:05 6:50 po tej akcji dopiero zauwazylem z krml ze ma trigger'a ( dostal flesha na midzie ) mial mleko calkowite odwrocil sie i zabil wroga na fleshu,tak jakby go nie mial i dokladnie wiedzial gdzie jest wrog mimo ze mial flesha :P 7:04 akcja na szeryf 7:30 celownik skacze na solon na schody przez ścianę ( ja na specie widzę gdzie są wrogowie ) tobie tutaj celownik wskazywał dokładnie na gracza za ścianą na schodach. 7;55 Proszę o dokładnie rozpatrzenie gracza, wiem ze ciężko jest zauwazyć na tym demu przez klatki. ps. nastepnym razem sam nagram demko :) Edytowane 7 Stycznia przez PotarganyWariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 7 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2:25 - b- celownik za nikim nie lata 5:44 - b- hltv w pigułce 6:05 - b- 6:50 - jeżeli dobrze widzę, to jest to flesz od swojego, więc to kwestia czy na serwerze swoi mogą swoich fleszowac 7:04 - słychać stamtąd strzały + na serwerze macie bullet dmg, więc widzi zadawany dmg 7:30 - b- on cały czas celuje w to samo miejsce 7:55 - b+/b- Prosiłbym o potwierdzenie, czy gracze z tej samej drużyny mogą siebie oślepiać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KempoŚ. Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, REDEVIL napisał: 6:50 - jeżeli dobrze widzę, to jest to flesz od swojego, więc to kwestia czy na serwerze swoi mogą swoich fleszowac @ krmLpotwierdzi ze mial mleko na 100% i to nie byl flesh od swojego tylko od wroga bo mial bialo Zabil na fleshu, (odwrocil sie i zabil chlopa jakby nie mial flesha) Na demku tego nie widac ale gracz odpalony ps. daj mi chwile zobacze kto flesha rzucil na mida i wstawie minute Edytowane 7 Stycznia przez PotarganyWariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 7 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 7 Stycznia Tak jak myślałem osoby spectujące lub po prostu martwe widzą normalnie efekt oślepienia ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 7 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 7 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinovskyy. Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia 44 minuty temu, REDEVIL napisał: Prosiłbym o potwierdzenie, czy gracze z tej samej drużyny mogą siebie oślepiać.. Na serwerze jest wgrany plugin blokujący możliwość oślepiania swoich @IGN: Malinovskyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi