Oliwier3k Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Nick: Oliwier3k Imię: Oliwier wiek: 19 Doświadczenie w adminowaniu:Sporo czasu byłem adminem za czasów gdy grałem w cs’a dosyć sporo czasu, miałem nawet własne serwery z którymi bardzo dobrze sobie radziłem Czy umiem rozpisać demko: Tak Status Prime: Posiadam Znajomość SourceMod: 7/8 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Oliwier3k/91.224.117.90:27090/ Steam ID: 76561198212934449 Czy akceptuje regulamin serwera:Tak Coś o sobie: Mam na imię Oliwier, interesuje się piłka nożna, oraz scena e sportowa głównie Cs’em gram w tą grę od początku gdy powstał cs:go czyli 2012 roku aż do teraz w 2019 roku miałem przerwę ponieważ, nie miałem zbytnio czasu aby grać tylko byłem skupiony na piłce nożnej ale teraz powoli wracam do żywych jeśli chodzi e-sport i pogrywam coraz częściej, mam spore doświadczenie jeśli chodzi o adminowanie jeśli mogę to tak nazwać, chciałbym bardzo wspomóc ten serwer moim doświadczeniem oraz chęcią aby na tym właśnie serwerze była miła atmosfera oraz żeby nikt nie narzekał ze ktoś cheatuje lub go obraża. Mikrofon: posiadam Kontakt:Facebook,Gmail,Discord Ps. Wiadomość kieruje do właścicieli serwera, wiem ze rekrutacja nie jest teraz otwarta ale z racji, iz widzę co się dzieje na serwerze, mianowicie ze admini są i nagle ich nie ma, chciałbym zasilić wasz zespół i wspomóc was jak najmocniej jak potrafię, liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania, pozdrawiam oraz życzę miłego wieczoru każdemu użytkownikowi CsPoligon.pl z pozdrowieniami Oliwier3k ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 8 Stycznia Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 8 Stycznia Podanie zawieszam na okres 2 tygodni. Twoja aktywność jest na dobrym poziomie lecz masz też długie przerwy w graniu. Pokaż, że zależy Ci na byciu administratorem, w miarę możliwości popraw swoją aktywność na serwerze. Pod koniec miesiąca wrócimy do tematu. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 8 Stycznia Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 8 Stycznia Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 19 Stycznia Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 19 Stycznia Odrzucam, ze względu na brak aktywności. Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 19 Stycznia Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 19 Stycznia Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi