Filipeeeek Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia Nick: Filip | Cssetti.pl Nick Admina: kempos Steam ID/IP: 1 :STEAM_0:0:740617292' Czas zdarzenia/data: 5min temu Serwer (Mod):cod mod Opis sytuacji: wstawic ssy Link do bana w amxbans: nie mogę znalezć na Waszym forum :/ Link do SS'ów:https://megawrzuta.pl/download/1b22d0af19ab103e2340114518c59a4b.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinovskyy. Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia Brakuje jednego SS'a, było 5 robionych a w paczce masz 4 @IGN: Malinovskyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KempoŚ. Napisano 8 Stycznia Udostępnij Napisano 8 Stycznia Dostales 5 ss'ow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipeeeek Napisano 8 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia W folderze csstrike miałem 4 ssy, sam sie zdziwiłem,bo przed chwilą dostałem ssy na innej sieci i juz miałem tam 5 ssów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 8 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 8 Stycznia Godzinę temu, Malinovskyy. napisał: Brakuje jednego SS'a, było 5 robionych a w paczce masz 4 Sprawdź w logach, czy rzeczywiście zostało zrobione 5, jeżeli tak, to można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinovskyy. Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia 12 godzin temu, REDEVIL napisał: Sprawdź w logach, czy rzeczywiście zostało zrobione 5, jeżeli tak, to można zamknąć. Było robionych pięć, admin wykonujący twierdzi że akurat na tym którego brakuje, patrzył na wrogów @IGN: Malinovskyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipeeeek Napisano 9 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia (edytowane) 25 minut temu, Malinovskyy. napisał: Było robionych pięć, admin wykonujący twierdzi że akurat na tym którego brakuje, patrzył na wrogów Mogłbyś pokazać chociażby screena z logów czy coś? Poza tym na brakującym screenie, którego nie mam nie mogłem patrzyć na przeciwników, gdy na ostatnim 4 screenie jak widać uciekam, gdy dostałem obrażenia.W sumie od pierwszego screena widać, że uciekałem odkąd otrzymałem dmg. Edytowane 9 Stycznia przez Filipeeeek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 9 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 9 Stycznia Zdania są podzielone, więc sprawdzę demko w wolnej chwili i zobaczymy co z tego wyjdzie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 9 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 9 Stycznia Sprawdziłem demko, clear.. niech będzie, że zrobię wyjątek i przymknę oko na tego ssa. ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 9 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 9 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 9 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 9 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi