Filipeeeek Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia Nick: Filip | Cssetti.pl Nick Admina: kempos Steam ID/IP: 1 :STEAM_0:0:740617292' Czas zdarzenia/data: przed chwilą Serwer (Mod):cod mod Opis sytuacji: wstawic ssy Link do bana w amxbans: nie mogę znaleźć Link do SS'ów:https://megawrzuta.pl/download/fa62f30edbaa1f68cb9339188b7b9506.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KempoŚ. Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia Czysty, dziwi mnie natomiast wczorajsza sytuacja z twoimi ss'ami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipeeeek Napisano 9 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia Stary przyrzekam, że zrobiłeś 4 ssy, nie 5, bo numerki od 00 do 03 mi sie pokazywały jak tylko wszedłem w folder cstrike, a dzisiaj już legancko 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 9 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 9 Stycznia clear, ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 9 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 9 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi