Filipeeeek Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia nick:Filip | Cssetti.pl admin banujący:kempos serwer:cod mod data:teraz 22;30 steam id:STEAM_0:0:740617292 opis sytuacji:no cóż ban, czekam na rozpiskę 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 9 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 9 Stycznia http://867983.node28.pukawka.pl/hltv-2301092211-de_mirage-1673298660-1673299800.zip Zapraszam @ PotarganyWariatdo wyjaśnień za jaki wspomagacz i zapraszam także do rozpiski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KempoŚ. Napisano 9 Stycznia Udostępnij Napisano 9 Stycznia Tutaj tez zauwazylem bocika Dużo zgłoszeń od graczy, byleś dłuższy czas pod obserwacja dostałeś ss a jednak nadal oszukujesz ;) Rozpiska: 1:05 Od Odwrot na oko i kill (nie wiem czy tylko ja widze te skoki celownika) 2:44 zabicie niewidke przez plot 2:50 tutaj 4 kile na rampie ( podoba mi sie te skoki celownika na rampie z jednego na drugiego przeciwnika skacze ci celownik piekne :D) 5:43 start rundy odwracasz sie i nagle celujesz w przeciwnika na respie 7:23 wtf? Czy ktos mi moze wytłumaczyć te przeskoki celownika ? ( do 7;35 az zabil gorski&troll) Skacze ladne ten celownik jak zabijasz. 10:29 odwrot bania 11:00 ten celowniak super lata za wrogiem 11:58 wchodzi i skanuje celownikem przez sciany i na pewniaka wychodzi zabija 2 osoby 12:55 znowu akcja z skakaniem celownika po glowach przez drewno Mysle ze dowodów wystarczy juz, jesli administracja nie jest pewna rozpisze wiecej akcji do końca mapy \ Jak jest Kempoś na serwerze to nie będzie cziterów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 9 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 9 Stycznia wh+aim, ban zostaje, ale na przyszłość prosiłbym wszystkich adminów 1.6 o kręcenie wlasnych demek przez record nazwa na osoby używające wspomagania celowania, bo pójdzie to dużo sprawniej zarówno dla mnie jak i dla was. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 9 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 9 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipeeeek Napisano 10 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 17 godzin temu, PotarganyWariat napisał: Tutaj tez zauwazylem bocika Dużo zgłoszeń od graczy, byleś dłuższy czas pod obserwacja dostałeś ss a jednak nadal oszukujesz ;) Rozpiska: 1:05 Od Odwrot na oko i kill (nie wiem czy tylko ja widze te skoki celownika) 2:44 zabicie niewidke przez plot 2:50 tutaj 4 kile na rampie ( podoba mi sie te skoki celownika na rampie z jednego na drugiego przeciwnika skacze ci celownik piekne :D) 5:43 start rundy odwracasz sie i nagle celujesz w przeciwnika na respie 7:23 wtf? Czy ktos mi moze wytłumaczyć te przeskoki celownika ? ( do 7;35 az zabil gorski&troll) Skacze ladne ten celownik jak zabijasz. 10:29 odwrot bania 11:00 ten celowniak super lata za wrogiem 11:58 wchodzi i skanuje celownikem przez sciany i na pewniaka wychodzi zabija 2 osoby 12:55 znowu akcja z skakaniem celownika po glowach przez drewno Mysle ze dowodów wystarczy juz, jesli administracja nie jest pewna rozpisze wiecej akcji do końca mapy \ Jak jest Kempoś na serwerze to nie będzie cziterów ;) czasówek pod aima nawet nie biorę pod uwagę, ponieważ jest to hltv, które jest całe zlagowane i przeznaczone jest tylko do rozpiski pod WallHacka. Od rozpiski masz POV`a drogi kolego na przyszłość :) 5;43- sprawdzałem modele własnych graczy na respie czy któryś aby napewno nie jest wrogiem, spojrzałem na osobę którą zabiłem bo miałem w rogu napisane na czerwono jego nick jako enemy. -b 11;00 - co robie?XD -b 11;58 - gdybym wszedł na pewniaka nawet bym shifta nie odpalał. Było słychać strzały więc poczekałem chwilę i wszedłem, a kille były normalne. -b Tyle ode mnie. pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 10 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 10 Stycznia Demko sprawdziłem raz jeszcze zdania nie zmieniam, a czasówki z kontrrozpiski nie były podstawą bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 10 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 10 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi