Skocz do zawartości

Nowy szablon forum

Na forum pojawił się nowy szablon wykonany przez ARISovsky & CodeBite

Zajrzyj do tematu, by dowiedzieć się więcej.

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Nowy szablon forum

zobacz temat

Ciekawostki SaddyMonsta

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

1. Jestem wielkim fanem hokeja, jak tylko jest możliwość wybieram się na mecze Unii Oświęcim.

2. Potrafię słuchać muzyki przez cały dzień (czy to w pracy, czy w domu) na słuchawkach/głośnikach. Znam całą dyskografię Słonia na pamięć.

3. Swego czasu, jak miałem 19 lat jeździłem do pierwszej pracy rowerem. Miałem "zaledwie" 26 km w jedną stronę...

4. Nigdy nie krwawiłem z nosa, a oddycham zawsze tylko jedną dziurką. Niezależnie która jest drożna, druga zawsze jest zatkana. 

5. Większość czasu spędzonego w jakichkolwiek grach to gry multiplayer (CS:GO, FIFA, SMITE). Singleplayery tylko oglądam na youtube.

6. Mam rocznego pieska, Coco, która swego czasu pojawiła się na streamie OhnePixel'a :D (link: https://www.twitch.tv/ohnepixel/v/1680477865?sr=a&t=6735s)

7. Nie mam tematów tabu, jestem w stanie poruszyć każdy temat z każdym człowiekiem. 

8. Uwielbiam się śmiać, staram się zarażać tym innych. W końcu śmiech to zdrowie!!

9. Przez 8 lat grałem w miejscowym klubie piłkarskim, udało mi się załapać na testy sprawnościowe do Wisły Kraków (na tym się niestety skończyło :D)

10. Nie umiem wpaść na dziesiąta ciekawostkę, ale za to mam kolegę, który też nie może.

Kolejna nominacja to @ Przytulanka

• Super! 2

Jak nie dasz rady to i tak dasz radę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...