Zasłużony Wolfiee Napisano 15 Stycznia Zasłużony Udostępnij Napisano 15 Stycznia 1. Jestem wielkim fanem hokeja, jak tylko jest możliwość wybieram się na mecze Unii Oświęcim. 2. Potrafię słuchać muzyki przez cały dzień (czy to w pracy, czy w domu) na słuchawkach/głośnikach. Znam całą dyskografię Słonia na pamięć. 3. Swego czasu, jak miałem 19 lat jeździłem do pierwszej pracy rowerem. Miałem "zaledwie" 26 km w jedną stronę... 4. Nigdy nie krwawiłem z nosa, a oddycham zawsze tylko jedną dziurką. Niezależnie która jest drożna, druga zawsze jest zatkana. 5. Większość czasu spędzonego w jakichkolwiek grach to gry multiplayer (CS:GO, FIFA, SMITE). Singleplayery tylko oglądam na youtube. 6. Mam rocznego pieska, Coco, która swego czasu pojawiła się na streamie OhnePixel'a :D (link: https://www.twitch.tv/ohnepixel/v/1680477865?sr=a&t=6735s) 7. Nie mam tematów tabu, jestem w stanie poruszyć każdy temat z każdym człowiekiem. 8. Uwielbiam się śmiać, staram się zarażać tym innych. W końcu śmiech to zdrowie!! 9. Przez 8 lat grałem w miejscowym klubie piłkarskim, udało mi się załapać na testy sprawnościowe do Wisły Kraków (na tym się niestety skończyło :D) 10. Nie umiem wpaść na dziesiąta ciekawostkę, ale za to mam kolegę, który też nie może. Kolejna nominacja to @ Przytulanka 2 Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi