Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 16 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 16 Stycznia Twój nick: ツ Nick admina banującego: @ Ja to Topka Data/Mapa: 16.01.2023 17:44 SteamID: STEAM_1:1:513502264 Serwer (mod): Mirage #2 Opis sytuacji: Zakładam temat odwołania w imieniu zbanowanego gracza z uwagi na barierę językową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 16 Stycznia WŁAŚCICIEL Autor Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 16 Stycznia Zapraszam @ Ja to Topka do wypowiedzi oraz rozpiski https://e90.gotv.pro/srv69755/auto-20230116-1717-de_mirage.dem.zip 26:15 gracz pojawia się na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonfo Groweto Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia No cheat bro :( i get banned from nothing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja to Topka Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia Moja wypowiedz jest taka że kolega miał anty flesha i wh było to widać po jednej akcji będąc pewien zbanowałem go słusznie . Jeśli gracza to uraziło i dostał nie słusznie bana odwołał się a jedyne co mogę powiedzieć to przepraszam jestem człowiekiem ludzie popełniają też błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja to Topka Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia 1 godzinę temu, Bonfo Groweto napisał: No cheat bro :( i get banned from nothing I'm very sorry I made a mistake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonfo Groweto Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia it's okay man I love you 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 16 Stycznia WŁAŚCICIEL Autor Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 16 Stycznia ub. Zapraszam również @ Wolfieelub @ Maxerekdo weryfikacji demka, bo moment bana jest dość komiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 16 Stycznia WŁAŚCICIEL Autor Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 16 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi