silnik od zastawy Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Wchodząc na serwer mamy do wyboru 4 Frakcje: 1. Polacy 2. Amerykanie 3. Ruski 4. Talibowie proponuję dodać opcję nr 5. moje klasy, gdzie będziemy mogli dodać klasę do swoich ulubionych myślę wszystkim ułatwi coś takiego bardzo rozgrywkę sam grając kilkoma klasami mam problem z szukaniem i zapamiętywaniem gdzie dana klasa się znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KempoŚ. Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia ja tem nie mam z tym problemu ale jesli komus to sie przyda to na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krmL Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia dla nowych graczy dobry pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinovskyy. Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Pomysł niezły, natomiast wymaga zapisywania dla każdego Nicku osobnej tabeli gdzie będą takie informacje przechowywane co jeszcze bardziej obciąży serwer. Może macie jakąś propozycję dotycząca frakcji na przykład pozmieniać je na ofensywne, defensywne, premium itd... ? Cytuj @IGN: Malinovskyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krmL Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia 41 minut temu, Malinovskyy. napisał: Pomysł niezły, natomiast wymaga zapisywania dla każdego Nicku osobnej tabeli gdzie będą takie informacje przechowywane co jeszcze bardziej obciąży serwer. Może macie jakąś propozycję dotycząca frakcji na przykład pozmieniać je na ofensywne, defensywne, premium itd... ? Tez fajny pomysl dodac takie cos :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KempoŚ. Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia (edytowane) 5 godzin temu, Malinovskyy. napisał: Pomysł niezły, natomiast wymaga zapisywania dla każdego Nicku osobnej tabeli gdzie będą takie informacje przechowywane co jeszcze bardziej obciąży serwer. Może macie jakąś propozycję dotycząca frakcji na przykład pozmieniać je na ofensywne, defensywne, premium itd... ? Dobrze gadasz, tak bedzie najlepiej. Obok Klasy napisane jaka frakcja np: Klasa: Weteran (Amerykanie), Predator [P] (Ruski) no cos w tym stylu Edytowane 22 Stycznia przez KempoŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinovskyy. Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia (edytowane) No to tak właśnie zrobimy, tylko przy resecie bo zmiana nazwy klasy równa się z usunięciem lvli Edytowane 23 Stycznia przez Malinovskyy. Cytuj @IGN: Malinovskyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi