PiQklaaa!!. Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Co tutaj dużo mówić wróciłem do cs po paru latach czyli 8 , Mam na imie Dominik 27 lat pochodzę z Wrocławia aktulanie od kilku lat Berlin pracuje jako transporter paczek DHL Dużo kiedyś zajmowałem sie grafika ale pasja poszła na inną strone , Mam nadzieje że tutaj zostane jak najdłużej wspomnienia wróciły to odpaliłem i u was gram od dzisiaj Pozdrawiam Serdecznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel Serwera Wolfiee Napisano 22 Stycznia Właściciel Serwera Udostępnij Napisano 22 Stycznia Siemaneczko, samych przyjemnych chwil spędzonych wśród nas Jak nie dasz rady to i tak dasz radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG Maxerek Napisano 22 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 22 Stycznia Hejo, zapraszamy do grania na naszych wszystkich serwerach! Kontakty -> GG: 52060550 FB: https://hi-in.facebook.com/bartekpoprostutakijestem/ STEAM: https://steamcommunity.com/id/maxercsgo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinovskyy. Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Siemaneczko wbijaj często, fragi się same nie zrobią 😂 @IGN: Malinovskyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 22 Stycznia WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 22 Stycznia Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitus998 Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Siemaneczko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noxia Napisano 22 Stycznia Udostępnij Napisano 22 Stycznia Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Serwera Laureanka Napisano 22 Stycznia Opiekun Serwera Udostępnij Napisano 22 Stycznia Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIP Przytulanka Napisano 22 Stycznia VIP VIP Udostępnij Napisano 22 Stycznia Witaam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DYMQ Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topograf Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4W1D Napisano 26 Stycznia Udostępnij Napisano 26 Stycznia Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miq Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Właściciel CSPG REDEVIL Napisano 2 Lutego WŁAŚCICIEL Właściciel CSPG Udostępnij Napisano 2 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi